Welkom, we zijn blij dat je er bent

Camping en boerderijwinkel De Hazelaarshof, in Kekerdom, is een gezellige, kleinschalige camping op een heerlijke plek. Eigenaren Rutger en Anneke heten je welkom, vertellen je alles wat je wil weten over de geschiedenis van de omgeving, informeren je over de vele wandel- en fietsroutes en geven je tips over de lekkerste eetgelegenheden. Genieten, dus.

Loon- en akkerbouwbedrijf

De camping en boerderijwinkel delen het terrein met ons loon- en akkerbouwbedrijf. Deze bedrijven, van de familie Daamen, zijn al sinds 1965 een begrip in Kekerdom, de Ooijpolder en omstreken. Het bedrijf begon als fruitteeltbedrijf dat in de loop der jaren uit groeide naar een agrarisch loonbedrijf. Rond 1995 kwam daar grondverzet bij en later cultuurtechnische werkzaamheden. In 2015 ging Dorus Daamen met pensioen en nam zoon Rutger het bedrijf over van zijn vader.

Camping

Toen het idee voor een camping ontstond, was het landelijke, agrarische thema een logische keus. Het is de perfecte manier om de geschiedenis van het familiebedrijf te eren, net als de geschiedenis en cultuur van Kekerdom en haar omgeving. Daarom is het campingterrein ruim opgezet en lekker midden in de natuur. En omdat het loon- en akkerbouwbedrijf nog steeds actief zijn, zijn de grote landbouwmachines een heuse trekpleister voor zowel jong als oud.

Boerderijwinkel

Ook in de boerderijwinkel tref je overal de geschiedenis van Kekerdom en omstreken. Naast de producten an sich, die we zoveel mogelijk uit de directe omgeving halen, tref je bijvoorbeeld een grote, boerenkar die al generaties lang in de familie is, waarop nu verse groentes worden gepresenteerd. En iemand die de geschiedenis een beetje kent, herkent vast en zeker de schotjes die vroeger in de steenfabriek werden gebruikt om de bakstenen op te bakken. Nu worden ze op een andere manier gebruikt waardoor de geschiedenis van de streek op een duurzame en unieke manier wordt doorgegeven.

Het laatste nieuws

Goed vertoeven op De Hazelaarshof

Goed vertoeven op De Hazelaarshof

Wilt u er graag even tussenuit met de zomervakantie, denk dan eens aan onze camping. Het is goed vertoeven op De Hazelaarshof: Dit is een gezellige camping waar u met de camper, caravan of tent naartoe kunt komen. Naast dat wij kampeerplaatsen aanbieden, bieden wij...

*BZZZZ* Honing van De Hazelaarshof

*BZZZZ* Honing van De Hazelaarshof

Ben jij er ook Bij?!🐝 Sinds kort staat er een bijenkast op de camping! En wist je dat de honing van deze bijen, ook bij ons in de boerderijwinkel te verkrijgen is? Honing van natuurlijke kwaliteit Zoals bij velen producten, is het ook met honing dat er een verschil is...

Openingstijden naseizoen ’22/’23

Openingstijden naseizoen ’22/’23

Nu het toeristenseizoen erop zit, zal ook de campingwinkel andere openingstijden hanteren, maar open blijft de winkel wel. Op  maandag en de dinsdag zit de winkel dicht. Van woensdag tot en met zondag opent de winkel om 10:00 uur en sluit om 16:00 uur. Nog even voor...

Kom je snel langs?

We leren je graag kennen. Kom je snel langs? Via het contactformulier neem je contact met ons op. Stel je vraag en wij geven je snel een passend antwoord.

1 + 8 =