Verken de polder

Onze omgeving is een bijzonder natuur- en omvangrijk gebied: ongeveer 2000 hectare in de uiterwaarden van de Waal. De Ooijpolder is onderdeel van de grensoverschrijdende streek de Duffelt. De Ooijpolder en de Duffelt vormen samen een ontzettend fijn gebied om, bijvoorbeeld, in te wandelen. En het verkennen van de polder doe je natuurlijk vanaf camping De Hazelaarshof als vertrek- én eindpunt.

Ontdek de cultuur

De omgeving is een cultuurrijk gebied, vol geschiedenis, ambacht en authenticiteit. Veel mensen uit de omgeving vertellen er gepassioneerd over, bijvoorbeeld over de oude steenfabriek, het gevecht tegen het water en de rijke argrarische activiteiten.

Kekerdom lag in de Romeinse tijd aan de grens van het Romeinse rijk. Aan het begin van de 9e eeuw werd Kekerdom het eerst vermeld, toen nog Cacradesheim genoemd. En ook de Hazelaarshof heeft een rijke historie, maar daarover vertellen we je wanneer onze camping of boerderijwinkel bezoekt. 

Prachtige natuur

Wandelend of fietsend door de prachtige natuur, dat vele wandel en fietsroutes rijk is, ontdek je veel. Leuke dorpjes, fijne recreatieplekken en natuurlijk behoorlijk wat dieren waaronder wilde paarden, bevers, grote ganzen en Galloway runderen. Neem dus, naast een goed paar wandelschoenen zeker ook een camera mee.

We kunnen je erg veel vertellen over onze mooie omgeving. Vraag er gerust naar, dan vertellen we je er alles over. Wellicht inspireren we je wel een mooie wandeling te maken of een plek te bezoeken.

En als je terug bent, schuif je gezellig aan

Terug van een lekkere wandeling? Dan gaat een kop koffie en een lekker stuk gebak er vast in. Geniet ervan op ons ruime buitenterras of neem binnen plaats, lees een krant of neem een boek uit onze mini-bieb. Het kan allemaal.

Reserveren? Vragen?

Je kan ons altijd mailen of bellen via 0481-8200992. Maar je kan ook het contactformulier invullen, misschien net zo makkelijk. Zodra we je bericht hebben ontvangen nemen we snel de tijd om een gepaste reactie te sturen.

13 + 13 =