Boerderijwinkel

Verse, authentieke (streek)producten koop je in onze gezellige boerderijwinkel

In onze boerderijwinkel koop je verse, lokale producten, drink je een lekker kopje koffie of eet je een lekker stuk taart. Het is een plek waar je binnen of buiten op het terras even lekker kan ontspannen en genieten van de landelijke omgeving. 

Workshops van De Hazelaarshof

Workshops

Paketten van De Hazelaarshof

Pakketten

Speelgoed van De Hazelaarshof

Speelgoed

Streekproducten van De Hazelaarshof

Streekproducten

Boerderijvlees van De Hazelaarshof

Boerderijvlees

Uitgelicht

Hier vind je de producten, paketten, aanbieden en acties we graag even extra onder de aandacht willen brengen.

Boerderijwinkel_De Hazelaarshof_1

Boerderijwinkel De Hazelaarshof

Onze liefde voor Kekerdom, het agrarische leven en de prachtige regio waarin we leven, komt mede tot uiting in onze boerderwijwinkel, gelegen aan de voorzijde van het terrein.

De boerderijwinkel is toegankelijk voor iedereen en dus niet alleen voor onze campinggasten. Ook als je jouw (dagelijkse) boodschappen wil voorzien van verse (streek)producten, kan je bij ons terrecht. Graag zelfs, want we hebben een hoop moois en lekkers te bieden.

Zien we je snel?

Het gezelligste terras uit de omgeving

Naast onze boerderijwinkel, aan de zijkant, uitkijkend over een prachtig stukje natuur, hebben wij een heerlijk terras. Hier kan je een vers gezet kopje koffie drinken met wat lekkers erbij, uiteraard uit onze eigen boerderijwinkel.

Lokale en regionale leveranciers

We vinden het belangrijk dat we samenwerken met zoveel mogelijk lokale en regionale leveranciers. Enerzijds omdat we trots zijn op onze omgeving en we je graag willen laten kennismaken met al het moois en lekkers dat we te bieden hebben. Anderzijds vermindert het de impact op het mileu, waar we óók trots op zijn.

Kom langs, we leren je graag kennen!

We ontmoeten je graag in onze boerderijwinkel. Gewoon, voor de dagelijkse boodschappen of voor een lekker kopje koffie en een gezellig praatje.

Neem contact op

Heb je een vraag? Stel ‘m via het contactformulier, dan gaan we er snel voor je mee aan de slag.

15 + 9 =