Verse en authentieke (streek)producten koop je in onze gezellige boerderijwinkel

In onze boerderijwinkel koop je verse, lokale producten, drink je een lekker kopje koffie of eet je een lekker stuk taart. Het is een plek waar je binnen of buiten op het terras even lekker kan ontspannen en genieten van de landelijke omgeving. 

Boerderijwinkel De Hazelaarshof

Onze liefde voor Kekerdom, het agrarische leven en de prachtige regio waarin we leven, komt mede tot uiting in onze boerderwijwinkel, gelegen aan de voorzijde van het terrein.

De boerderijwinkel is toegankelijk voor iedereen en dus niet alleen voor onze campinggasten. Ook als je jouw (dagelijkse) boodschappen wil voorzien van verse (streek)producten, kan je bij ons terrecht. Graag zelfs, want we hebben een hoop moois en lekkers te bieden.

Zien we je snel?

Streekproducten

Alle producten die we verkopen, komen zoveel mogelijk uit de streek. De verse groentes en het heerlijke fruit worden veelal in en om Kekerdom geteeld en dat is wel zo duurzaam. Ook werken we samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers om de duurzaamheid te waarborgen. Maar naast groente en fruit verkopen we souveniers, leuke (cadeau)paketten en meer. Dus kom langs, ontdek het zelf!

Italiaans ijs

We verkopen heerlijk Italiaans ijs van Il Primo. Een (h)eerlijk merk dat al meer dan 80 jaar ijs maakt dat in alle windstreken graag wordt gegeten. We verkopen het in onze boerderijwinkel, op het terras en soms ook vanuit een standje dat we bovenaan de dijk zetten, zodat toevallige passanten er ook van kunnen genieten. Het ijs is verkrijgbaar in allerlei heerlijke smaken dus kies er eentje uit en geniet!

Een fruitdoos(is)

Fruit is gezond en bijzonder lekker. En het wordt nóg lekkerder wanneer het vers is en zoveel mogelijk lokaal wordt geteeld! Daarom kan je bij ons verts fruit bestellen dat iedere week lekker makkelijk bij jou thuis wordt afgeleverd (bezorgd in de regio Berg en Dal). Of je nu een lekkere dosis fruit zoekt voor je personeel of gewoon graag samen met je gezin wat vaker vers fruit wil eten, wij zorgen ervoor!

Het gezelligste terras uit de omgeving

Naast onze boerderijwinkel, aan de zijkant, uitkijkend over een prachtig stukje natuur, hebben wij een heerlijk terras. Hier kan je een vers gezet kopje koffie drinken met wat lekkers erbij, uiteraard uit onze eigen boerderijwinkel.

Kom langs, we leren je graag kennen!

We ontmoeten je graag in onze boerderijwinkel. Gewoon, voor de dagelijkse boodschappen of voor een lekker kopje koffie en een gezellig praatje.

Neem contact op

Heb je een vraag? Stel ‘m via het contactformulier, dan gaan we er snel voor je mee aan de slag.

5 + 12 =