Ontdek onze fijne plekken en accomodaties

Ons ruim opgezette kampeerterrein biedt een verrassende diversiteit, zowel aan accommodaties als faciliteiten. We hebben 5 luxe glampingtenten (waarvan eentje voor maar liefst 8 personen) met eigen sanitair en volledig uitgeruste keuken, 4 authentieke Boer’n Bedsteden en losse staanplaatsen, voorzien van elektriciteit.

Glampingtent

Onze camping heeft 4 glampingtenten: De Fuut, Het Paard, De Koe en De Vos. Allemaal zijn ze voorzien van een volledig uitgeruste keukens (incl. vaatwasser), eigen sanitair en een schitterend uitzicht.

Tarieven

Voor deze tenten betaal je €103,50 per nacht, exclusief deze verplichte bijkomende kosten:

 • bedlinnen voor € 10,50 (per persoon);
 • een bijdrage voor de eindschoonmaak á € 40,00 (eenmalig);
 • toeristenbelasting á € 2,00 (per persoon, per nacht).

Optioneel bij te boeken

 • Honden (maximaal 2) zijn alleen toegestaan in glampingtent De Vos en De Fuut. Daarvoor betaal je €5,00 per hond, per verblijf.
 • Keukenpakket €4,50 (eenmalig).
 • Handdoekenpakket € 7,50 (eenmalig).
Glampingtent_De Hazelaarshof_1

Ook honden zijn van harte welkom!

De camping is gelegen in een mooi natuurgebied, waar het mogelijk is om grote (en natuurlijk ook kleine) wandelingen te maken. Extra leuk wanneer je graag met jouw trouwe viervoeter naar onze camping wilt komen. Honden zijn dus gewoon welkom bij ons en de kosten hiervan zijn per hond en per verblijf eenmalig €5,-

Glampingtent XL_De Hazelaarshof_1

Glampingtent XL

Glampingtent De Ooievaar is een glampingtent XL met ruimte voor 8 personen.  De glampingtent heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met eenpersoonsbed en een stapelbed. Als extra is er een bedstee (voor 2 personen, bereikbaar via een trappetje) met daaronder een slaapplaats geschikt voor een kind. Deze glampingtent beschikt over een extra groot terras.

Tarieven

Voor deze tenten betaal je €125,00 per nacht, exclusief deze verplichte bijkomende kosten:

 • bedlinnen € 10,50 (per persoon);
 • een bijdrage voor de eindschoonmaak á €55,00 (eenmalig);
 • toeristenbelasting á € 2,00 (per persoon, per nacht).

Optioneel bij te boeken

 • Keukenpakket €4,50 (eenmalig).
 • Handdoekenpakket € 7,50 (eenmalig).

Neem ook eens een kijkje in onze boerderijwinkel

Onze liefde voor Kekerdom, het agrarische leven en de prachtige regio waarin we leven, komt mede tot uiting in onze boerderijwinkel, gelegen aan de voorzijde van het terrein.

 

De boerderijwinkel is toegankelijk voor iedereen en dus niet alleen voor onze campinggasten. Ook als je jouw (dagelijkse) boodschappen wilt voorzien van verse (streek)producten, kan je bij ons terrecht. Graag zelfs, want we hebben veel moois en lekkers te bieden.

 

Zien we je snel?

Naar de boererijwinkel

Schoon en verrassend ruim sanitair

Onze camping is voorzien van verrassend ruim en natuurlijk schoon sanitair. 

Uniek: overnacht in een Boer'n Bedstee!

De Boer’n Bedstee biedt een eenvoudige maar unieke overnachting. De bedstee heeft ruimte voor 2 personen en is voorzien van elektriciteit. Uniek en perfect voor reizigers op doortocht!

De tarieven voor deze Boer’n Bedstee zijn:

 • 2 personen: €32,50 per nacht;
 • 1 persoon: €20,00 per nacht.

Let op dit is exclusief bedlinnen en kussen. Dit kan voor € 10,50 p.p. worden bijgeboekt.

De toeristenbelasting á € 2,00 wordt per persoon, per nacht berekend. Een handdoekenpakket is voor een eenmalig bedrag van € 7,50 optioneel bij te boeken. U betaalt niet voor een eindschoonmaak.

  Boek dit unieke verblijf

  Video-interview & impressie

  Omroep BD1 publiceerde een ruim 20 minuten durende interview en impressie van onze camping.

  Onlangs is in Kekerdom de boerderijwinkel en de camping van start gegaan. Naast het bestaande loon-en landbouwbedrijf zien ondernemers in de agrarische sector steeds meer de noodzaak om ook op andere wijze hun ondernemerschap uit te voeren. In deze video praten we met de eigenaren van de camping en boerderijwinkel, Rutger en Anneke Daamen. Zij vertellen hoe het een en ander van de grond is gekomen. Aan het eind van het interview maken we ook nog een dronevlucht boven de camping en geven we een inkijkje in de boerderijwinkel en de campingtenten.