Wilt u er graag even tussenuit met de zomervakantie, denk dan eens aan onze camping. Het is goed vertoeven op De Hazelaarshof: Dit is een gezellige camping waar u met de camper, caravan of tent naartoe kunt komen. Naast dat wij kampeerplaatsen aanbieden, bieden wij ook de mogelijkheid om te overnachten in een van onze glampingtenten of boer’n bedstee. Met aansluitend een boerderijwinkel waar de lekkerste streekproducten te verkrijgen zijn, zijn we van alle gemakken voorzien.

Aankomende zomer hebben wij nog een aantal plekken vrij op de camping, dus mocht u nog op zoek zijn naar een locatie om in de zomervakantie te vertoeven, denk dan zeker aan De Hazelaarshof!

 

Boerderijwinkel met streekproducten.

Naast dat u bij ons gezellig kan kamperen, kunt u bij ons ook terecht voor verschillende producten in de boerderijwinkel. Heeft u een verjaardag of wilt u graag iemand verrassen, dan hebben wij ook daarvoor genoeg keus. Wij bieden namelijk samengestelde cadeaumanden en streekpakketten aan, leuk en origineel voor uzelf maar ook zeker leuk om cadeau te geven. Wilt u liever een pakket samenstellen met zelf uitgekozen producten? Ook daar helpen we u graag bij. We zorgen dat uw samengestelde pakket feestelijk wordt ingepakt!

 

Bankbakkerij-Chocolaterie ‘Lekker van Looijenga’

Om het feestje helemaal compleet te maken, is zelfs het gebak van ‘Lekker van Looijenga’ bij ons te verkrijgen en wist u dat zij speciaal voor ons gebak produceren? Zo verkopen wij bijvoorbeeld koeken met een topping van hazelnoten, heel uniek!
Deze bekende Banketbakkerij-Chocolaterie is sinds 1830 een begrip in en rond Nijmegen. Zij hebben zelfs in 2007 het predicaat ‘bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ mogen ontvangen. Wij zijn dan ook trots op dat wij de lekkernijen die zij produceren, in onze boerderijwinkel kunnen aanbieden!

 

Een leuk weetje!

Bij ons op de camping staat sinds een aantal maanden een bijenkast. Dit geeft ons de mogelijkheid om honing van de lokale imker te verkopen. Het heeft meerdere voordelen om lokale honing te proberen. Zo verschilt de smaak per regio, is dit puur en wordt het niet gemengd met bijvoorbeeld honing buiten de EU. Met het kopen van lokale honing, steunt u de lokale imkers die met hun bijen ervoor zorgen dat de gewassen in de regio worden bestoven, wat ontzettend belangrijk is, want zonder bijen geen groenten en fruit. Ook wordt er hierbij minder gebruik gemaakt van transport, waardoor het dus beter voor het milieu is: win-win!

Bij De Hazelaarshof is er dus genoeg te beleven, ook voor de wandelaars, fietsers of zelfs motorrijders onder ons, is het een prachtige omgeving. Met tussendoor stop bij ons op het terras of misschien wel voor een overnachting.

 

Wij heten u graag van harte welkom!

De Leentjeshoeve bij De Hazelaarshof
Boerderijwinkel De Hazelaarshof